Ειρήνη Καραγιώργη – Χρήστος Κυπρής: Ερωτευμένοι στη Βιέννη! (Φώτος)

Ειρήνη Καραγιώργη – Χρήστος Κυπρής: Ερωτευμένοι στη Βιέννη! (Φώτος)

Διακοπές χωρίς τα παιδιά τους

Ζευγάρι είναι τους τελευταίους σχεδόν 5 μήνες ο Χρήστος Κυπρής και η Ειρήνη Καραγιώργη, με τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η νεαρή ηθοποιός που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την παρακολουθούμε μέσα από τα «Χάλκινα Χρόνια» στο ΡΙΚ, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δρ. Χρήστο Κυπρή, που υπήρξε υπεύθυνος ιατρός/συντονιστής της Μονάδας Covid-19 του Νοσοκομείου Αναφοράς (Γ.Ν. Αμμοχώστου).

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Αφθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι κρατικές υπηρεσίες για την αναχαίτιση του αφθώδους πυρετού, μετά την έκτακτη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προτεραιότητα η θωράκιση της επισιτιστικής αλυσίδας και η προστασία των κτηνοτρόφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE