Λένε… ΑΝΤΙΟ Βασιλεία οι Ομονοιάτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το αεροδρόμιο

Λένε… ΑΝΤΙΟ Βασιλεία οι Ομονοιάτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το αεροδρόμιο

Οι χίλιοι και πλέον οπαδοί της Ομόνοιας που ταξίδεψαν στη Βασιλεία και παρακολούθησαν τον ψεσινό αγώνα της ομάδας τους στο St. Jakob-Park με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, θα αναχωρήσουν σήμερα το μεσημέρι (σσ. όλες οι πτήσεις των οπαδών) από το αεροδρόμιο της πόλης, το «EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg».

Όπως βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες, γίνεται το αδιαχώρητο στο αεροδρόμιο και έχουν σχηματιστεί… ατελείωτες ουρές για check-in.

Δείτε τις φωτογραφίες στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Δείτε ποιοι θα είναι οι 56 εκπρόσωποί μας στη νέα Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE