Περιορισμένες οι ποσότητες καυσίμων στα κατεχόμενα και σήμερα

  Περιορισμένες οι ποσότητες καυσίμων στα κατεχόμενα και σήμερα

Συνεχίζεται η υπό περιορισμό διοχέτευση καυσίμων στην αγορά στα κατεχόμενα, αλλά σήμερα πωλείται και βενζίνη 95 οκτανίων που τις προηγούμενες δύο ημέρες δεν υπήρχε.

 
Ο πρόεδρος των βενζινοπωλών, Λεβέντ Τσιαγντάς δήλωσε ότι η πώληση βενζίνης 95 θα είναι πολύ περιορισμένη. Μεγαλύτερες είναι οι ποσότητες – αν και υπό περιορισμό επίσης – της βενζίνης 98 οκτανίων και της Euro diesel.
 
Ταυτόχρονα, ο «υπουργός ενέργειας και οικονομίας», Ερχάν Αρικλί κάλεσε τους πολίτες που θεωρούν ότι ένα βενζινάδικο έχει αποθηκευμένη ποσότητα στις δεξαμενές του αλλά δεν τις διαθέτει, να δώσει την πληροφορία στον αριθμό 171.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.