Περιορισμένες οι ποσότητες καυσίμων στα κατεχόμενα και σήμερα

  Περιορισμένες οι ποσότητες καυσίμων στα κατεχόμενα και σήμερα

Συνεχίζεται η υπό περιορισμό διοχέτευση καυσίμων στην αγορά στα κατεχόμενα, αλλά σήμερα πωλείται και βενζίνη 95 οκτανίων που τις προηγούμενες δύο ημέρες δεν υπήρχε.

 
Ο πρόεδρος των βενζινοπωλών, Λεβέντ Τσιαγντάς δήλωσε ότι η πώληση βενζίνης 95 θα είναι πολύ περιορισμένη. Μεγαλύτερες είναι οι ποσότητες – αν και υπό περιορισμό επίσης – της βενζίνης 98 οκτανίων και της Euro diesel.
 
Ταυτόχρονα, ο «υπουργός ενέργειας και οικονομίας», Ερχάν Αρικλί κάλεσε τους πολίτες που θεωρούν ότι ένα βενζινάδικο έχει αποθηκευμένη ποσότητα στις δεξαμενές του αλλά δεν τις διαθέτει, να δώσει την πληροφορία στον αριθμό 171.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE