Περιορισμένες οι ποσότητες καυσίμων στα κατεχόμενα και σήμερα

  Περιορισμένες οι ποσότητες καυσίμων στα κατεχόμενα και σήμερα

Συνεχίζεται η υπό περιορισμό διοχέτευση καυσίμων στην αγορά στα κατεχόμενα, αλλά σήμερα πωλείται και βενζίνη 95 οκτανίων που τις προηγούμενες δύο ημέρες δεν υπήρχε.

 
Ο πρόεδρος των βενζινοπωλών, Λεβέντ Τσιαγντάς δήλωσε ότι η πώληση βενζίνης 95 θα είναι πολύ περιορισμένη. Μεγαλύτερες είναι οι ποσότητες – αν και υπό περιορισμό επίσης – της βενζίνης 98 οκτανίων και της Euro diesel.
 
Ταυτόχρονα, ο «υπουργός ενέργειας και οικονομίας», Ερχάν Αρικλί κάλεσε τους πολίτες που θεωρούν ότι ένα βενζινάδικο έχει αποθηκευμένη ποσότητα στις δεξαμενές του αλλά δεν τις διαθέτει, να δώσει την πληροφορία στον αριθμό 171.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE