Νέος ισχυρός σεισμός 4,4 ρίχτερ ταρακούνησε την Κρήτη

Νέος ισχυρός σεισμός 4,4 ρίχτερ ταρακούνησε την Κρήτη

Νέος σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο αισθητός στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο επίκεντρο του μεγάλου σεισμού με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι.

Ο σεισμός, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο είχε μέγεθος 4,4 ρίχτερ και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Σεισμός τώρα στο Αρκαλοχώρι

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE