Στο σπίτι της η μικρή Άσια μετά την πρώτη δόση φαρμάκου

Στο σπίτι της η μικρή Άσια μετά την πρώτη δόση φαρμάκου

Στο σπίτι της μετά την πρώτη δόση του φαρμάκου Zolgensma, που έλαβε χθες στο Μακάρειο Νοσοκομείο, βρίσκεται σήμερα η μικρή Άσια Πολατλί που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία SMA τύπου 1.

Η ιστοσελίδα στο Facebook που δημιούργησαν εθελοντές και υποστηρικτές της μικρής Άσια, ανέβασε σήμερα μια νέα φωτογραφία και ενημερώνουν ότι το κοριτσάκι βρίσκεται στο σπίτι του έχοντας πάρει την πρώτη δόση φαρμάκου και είναι καλά.

Ευχαριστούν όλους όσοι ενδιαφέρονται και ρωτούν για την Άσια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.