Στο σπίτι της η μικρή Άσια μετά την πρώτη δόση φαρμάκου

Στο σπίτι της η μικρή Άσια μετά την πρώτη δόση φαρμάκου

Στο σπίτι της μετά την πρώτη δόση του φαρμάκου Zolgensma, που έλαβε χθες στο Μακάρειο Νοσοκομείο, βρίσκεται σήμερα η μικρή Άσια Πολατλί που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία SMA τύπου 1.

Η ιστοσελίδα στο Facebook που δημιούργησαν εθελοντές και υποστηρικτές της μικρής Άσια, ανέβασε σήμερα μια νέα φωτογραφία και ενημερώνουν ότι το κοριτσάκι βρίσκεται στο σπίτι του έχοντας πάρει την πρώτη δόση φαρμάκου και είναι καλά.

Ευχαριστούν όλους όσοι ενδιαφέρονται και ρωτούν για την Άσια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE