Εικόνες ντροπής: Αυτοκίνητα «μπλοκάρουν» το πέρασμα σε πεζοδρόμια - Καροτσάκια με παιδιά ρισκάρουν να χτυπηθούν από αυτοκίνητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Εικόνες ντροπής: Αυτοκίνητα «μπλοκάρουν» το πέρασμα σε πεζοδρόμια - Καροτσάκια με παιδιά ρισκάρουν να χτυπηθούν από αυτοκίνητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ   

Δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν το αυτοκίνητο τους όπου βρουν χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πράξη τους σε κάποιο συμπολίτη τους.

Στην Κύπρο κυριαρχεί η νοοτροπία «του να παρκάρω όσο πιο κοντά γίνεται» γι’ αυτό και πολλές φορές παρατηρούμε παρκαρίσματα σε πεζοδρόμια, πάνω σε alt και διαβάσεις ακόμα και στη μέση του δρόμου.

Στη σελίδα του Facebook «γάρος της ημέρας», πολίτης έκανε ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Και τώρα ήρθε η ώρα να πετάξουμε!!!!!», αφού τρία αυτοκίνητα έκλεισαν εντελώς το πέρασμα στο πεζοδρόμιο και ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσουν το πεζοδρόμιο για την μετακίνηση του βρεφικού καροτσιού, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να κατεβάσουν στο δρόμο το καρότσι.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE