Τον τσάκωσαν με πλαστό rapid test στο οδόφραγμα - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος

Τον τσάκωσαν με πλαστό rapid test στο οδόφραγμα - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος

Γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα, 39χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, ενώ βρισκόταν στο οδόφραγμα Λεύκας - Απλικίου, για μετάβαση του στις κατεχόμενες περιοχές, παρουσίασε έντυπο έγγραφο με αποτέλεσμα rapid test, για το οποίο ηγέρθηκαν υποψίες ότι ήταν πλαστό.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE