Τον τσάκωσαν με πλαστό rapid test στο οδόφραγμα - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος

Τον τσάκωσαν με πλαστό rapid test στο οδόφραγμα - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος

Γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα, 39χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, ενώ βρισκόταν στο οδόφραγμα Λεύκας - Απλικίου, για μετάβαση του στις κατεχόμενες περιοχές, παρουσίασε έντυπο έγγραφο με αποτέλεσμα rapid test, για το οποίο ηγέρθηκαν υποψίες ότι ήταν πλαστό.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE