Απέραντη θλίψη: 'Έφυγε σε ηλικία 49 ετών ο δικηγόρος Χάρης Φωτίου

Απέραντη θλίψη: 'Έφυγε σε ηλικία 49 ετών ο δικηγόρος Χάρης Φωτίου

Θλίψη σκόρπισε ο χαμός του 49χρονου δικηγόρου Χάρη Φωτίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Σε ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος αναφέρει:

Με βαθιά θλίψη αναγγέλλουμε το θάνατο του συνάδελφου μας Χάρη Φωτίου, ο οποίος απεβίωσε χθες 22/10/21 σε ηλικία 49 ετών.

Εκ της Επιτροπής του Δ.Σ ΠΑΦΟΥ.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Χάρη Φωτίου θα ψαλεί την ερχόμενη Τετάρτη 27/10 στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στην κοινότητα Τραχυπέδουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE