Απέραντη θλίψη: 'Έφυγε σε ηλικία 49 ετών ο δικηγόρος Χάρης Φωτίου

Απέραντη θλίψη: 'Έφυγε σε ηλικία 49 ετών ο δικηγόρος Χάρης Φωτίου

Θλίψη σκόρπισε ο χαμός του 49χρονου δικηγόρου Χάρη Φωτίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Σε ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος αναφέρει:

Με βαθιά θλίψη αναγγέλλουμε το θάνατο του συνάδελφου μας Χάρη Φωτίου, ο οποίος απεβίωσε χθες 22/10/21 σε ηλικία 49 ετών.

Εκ της Επιτροπής του Δ.Σ ΠΑΦΟΥ.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Χάρη Φωτίου θα ψαλεί την ερχόμενη Τετάρτη 27/10 στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στην κοινότητα Τραχυπέδουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE