Χαλκιδική: Άρπαξαν από ηλικιωμένη χρήματα με πρόσχημα... έλεγχο για Covid!

Χαλκιδική: Άρπαξαν από ηλικιωμένη χρήματα με πρόσχημα... έλεγχο για Covid!

Οι θρασύτατοι δράστες ζήτησαν να ελέγξουν τα χρήματα της ηλικιωμένης για να διαπιστώσουν αν αποτελούν... εστία μόλυνσης από τον ιό - Άρπαξαν 1.750 ευρώ.

Ένα καινούργιο κόλπο σκαρφίστηκε ένα ζευγάρι απατεώνων για να ξαφρίσουν τις οικονομίας μιας 88χρονης γυναίκας, καθώς πήγαν στο σπίτι της στην περιοχή της Αρναίας στην Χαλκιδική παριστάνοντας τους κρατικούς υπάλληλους που δήθεν έκαναν ενημέρωση για πιθανούς τρόπους μόλυνσης από κορωνοϊό!

Οι θρασύτατοι δράστες ζήτησαν να ελέγξουν τα χρήματα της ηλικιωμένης για να διαπιστώσουν αν αποτελούν... εστία μόλυνσης από τον ιό! Όταν η ανυποψίαστη ηλικιωμένη τους έδειξε χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 1.750 ευρώ, τα άρπαξαν μέσα από τα χέρια της και το έβαλαν στα πόδια!

Η κλοπή έγινε την περασμένη Τρίτη και εξιχνιάστηκε την Παρασκευή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ταυτοποίησαν την 51χρονη γυναίκα αλλά δεν την συνέλαβαν ελλείψει αυτοφώρου. Η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός της, ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE