ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ανακόπηκε σκάφος με παράτυπους μετανάστες

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ανακόπηκε σκάφος με παράτυπους μετανάστες

Γύρω στις 1.35 τα ξημερώματα σήμερα, ανακόπηκε σκάφος στο οποίο επέβαιναν παράτυποι μετανάστες, το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από την παραλία του Κόννου στον Πρωταρά.

Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας συνόδευσε το σκάφος στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου όπου, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν 11 άντρες.

Από περαιτέρω έλεγχο, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 30 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το αδίκημα της παράνομης διακίνησης προσώπων στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ τα υπόλοιπα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Χώρο Κράτησης Άτυπων Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE