Ηράκλειο – Τραγωδία: Δοκάρι πλάκωσε ηλικιωμένη - Πέθανε ακαριαία

Ηράκλειο – Τραγωδία:  Δοκάρι πλάκωσε ηλικιωμένη - Πέθανε ακαριαία

Από πτώση δοκαριού σε αποθήκη έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα στις Δαφνές στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν κατέρρευσε δοκάρι αποθήκης μέσα στην οποία βρισκόταν η άτυχη ηλικιωμένη.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικές δυνάμεις και η ΕΛ.ΑΣ ωστόσο για τη γυναίκα ήταν ήδη αργά καθώς το τραύμα της αποδείχθηκε θανάσιμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE