Ηράκλειο – Τραγωδία: Δοκάρι πλάκωσε ηλικιωμένη - Πέθανε ακαριαία

Ηράκλειο – Τραγωδία:  Δοκάρι πλάκωσε ηλικιωμένη - Πέθανε ακαριαία

Από πτώση δοκαριού σε αποθήκη έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα στις Δαφνές στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν κατέρρευσε δοκάρι αποθήκης μέσα στην οποία βρισκόταν η άτυχη ηλικιωμένη.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικές δυνάμεις και η ΕΛ.ΑΣ ωστόσο για τη γυναίκα ήταν ήδη αργά καθώς το τραύμα της αποδείχθηκε θανάσιμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στο Κυπριακό - Ο ΠτΔ ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

Όλα τα βλέμματα στο Κυπριακό - Ο ΠτΔ ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώνει στις εννέα και μισή το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE