Δέσποινα Βανδή: Σε κρητικό γλέντι με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά το τέλος του J2US - BINTEO

Δέσποινα Βανδή: Σε κρητικό γλέντι με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά το τέλος του J2US - BINTEO

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί τις τελευταίες μέρες, σχετικά με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι φήμες φούντωναν πριν από περίπου έναν μήνα, όταν οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί να βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγες μέρες μετά, ήρθε ακόμη μια κοινή εμφάνιση για την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" αγκαλιά σε κουτούκι στα Εξάρχεια.

ο μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Τι λες τώρα» προβλήθηκαν νέες κοινές φωτογραφίες τους, στις οποίες βλέπουμε τον τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να διασκεδάζουν σε κρητικό γλέντι σε γνωστό μαγαζί που βρίσκεται στο Μοσχάτο.

Όπως είπε μάλιστα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Δέσποινα Βανδή πήγε στο μαγαζί και βρήκε τον Βασίλη Μπισμπίκη και την παρέα του μετά το τέλος του J2US.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE