Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση - Έβριζε αστυνομικούς στον αγώνα Άρης-ΑΠΟΕΛ

Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση - Έβριζε αστυνομικούς στον αγώνα Άρης-ΑΠΟΕΛ

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες στο Τσίρειο Στάδιο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30μ.μ., πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη και του ΑΠΟΕΛ, μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν για αυτόφωρα αδικήματα 37χρονο και 36χρονη. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά την είσοδό τους στις κερκίδες του σταδίου, οι δύο φέρονται να προκαλούσαν ανησυχία, αρνούμενοι να υπακούσουν στις οδηγίες των επιτηρητών του σταδίου.

Ο 37χρονος και η 36χρονη, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα της μέθης, της πρόκλησης ανησυχίας και της εξύβρισης. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE