Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση - Έβριζε αστυνομικούς στον αγώνα Άρης-ΑΠΟΕΛ

Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση - Έβριζε αστυνομικούς στον αγώνα Άρης-ΑΠΟΕΛ

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες στο Τσίρειο Στάδιο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30μ.μ., πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη και του ΑΠΟΕΛ, μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν για αυτόφωρα αδικήματα 37χρονο και 36χρονη. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά την είσοδό τους στις κερκίδες του σταδίου, οι δύο φέρονται να προκαλούσαν ανησυχία, αρνούμενοι να υπακούσουν στις οδηγίες των επιτηρητών του σταδίου.

Ο 37χρονος και η 36χρονη, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα της μέθης, της πρόκλησης ανησυχίας και της εξύβρισης. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE