Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση - Έβριζε αστυνομικούς στον αγώνα Άρης-ΑΠΟΕΛ

Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση - Έβριζε αστυνομικούς στον αγώνα Άρης-ΑΠΟΕΛ

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες στο Τσίρειο Στάδιο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30μ.μ., πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη και του ΑΠΟΕΛ, μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν για αυτόφωρα αδικήματα 37χρονο και 36χρονη. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά την είσοδό τους στις κερκίδες του σταδίου, οι δύο φέρονται να προκαλούσαν ανησυχία, αρνούμενοι να υπακούσουν στις οδηγίες των επιτηρητών του σταδίου.

Ο 37χρονος και η 36χρονη, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα της μέθης, της πρόκλησης ανησυχίας και της εξύβρισης. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE