Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση - Έβριζε αστυνομικούς στον αγώνα Άρης-ΑΠΟΕΛ

Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση - Έβριζε αστυνομικούς στον αγώνα Άρης-ΑΠΟΕΛ

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες στο Τσίρειο Στάδιο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30μ.μ., πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη και του ΑΠΟΕΛ, μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν για αυτόφωρα αδικήματα 37χρονο και 36χρονη. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά την είσοδό τους στις κερκίδες του σταδίου, οι δύο φέρονται να προκαλούσαν ανησυχία, αρνούμενοι να υπακούσουν στις οδηγίες των επιτηρητών του σταδίου.

Ο 37χρονος και η 36χρονη, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα της μέθης, της πρόκλησης ανησυχίας και της εξύβρισης. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE