Αναστάτωση σε αεροπλάνο σε πτήση προς Λάρνακα – 58χρονος από τη Ρωσία έσπειρε τον πανικό

Αναστάτωση σε αεροπλάνο σε πτήση προς Λάρνακα – 58χρονος από τη Ρωσία έσπειρε τον πανικό

Ανησυχία έχει προκληθεί σε πτήση που πραγματοποιήθηκε από Μόσχα προς Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το κρατικό ραδιόφωνο, 58χρονος άνδρας από τη Ρωσία βρισκόταν στη πτήση μεθυσμένος και ξεκίνησε να προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε επιβάτες και προσωπικό.

Οι Αρχές αφού ενημερώθηκαν για τον Ρώσο άνδρα μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε ήταν σε ετοιμότητα για τη σύλληψη του. Ο ίδιος συνέχισε να προκαλεί ένταση χτυπώντας αστυνομικό και δείχνοντας αντίσταση για τη σύλληψη του.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση για πρόκληση ανησυχίας, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE