Τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Αιγύπτου στο Ελ Αλαμέιν με Χριστοδουλίδη, Σίσι και Μητσοτάκη
Στην Τριμερή Σύνοδο Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ελ Αλαμέιν, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το κρατικό ραδιόφωνο, 58χρονος άνδρας από τη Ρωσία βρισκόταν στη πτήση μεθυσμένος και ξεκίνησε να προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε επιβάτες και προσωπικό.
Οι Αρχές αφού ενημερώθηκαν για τον Ρώσο άνδρα μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε ήταν σε ετοιμότητα για τη σύλληψη του. Ο ίδιος συνέχισε να προκαλεί ένταση χτυπώντας αστυνομικό και δείχνοντας αντίσταση για τη σύλληψη του.
Εναντίον του διερευνάται υπόθεση για πρόκληση ανησυχίας, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




