Αναστάτωση σε αεροπλάνο σε πτήση προς Λάρνακα – 58χρονος από τη Ρωσία έσπειρε τον πανικό

Αναστάτωση σε αεροπλάνο σε πτήση προς Λάρνακα – 58χρονος από τη Ρωσία έσπειρε τον πανικό

Ανησυχία έχει προκληθεί σε πτήση που πραγματοποιήθηκε από Μόσχα προς Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το κρατικό ραδιόφωνο, 58χρονος άνδρας από τη Ρωσία βρισκόταν στη πτήση μεθυσμένος και ξεκίνησε να προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε επιβάτες και προσωπικό.

Οι Αρχές αφού ενημερώθηκαν για τον Ρώσο άνδρα μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε ήταν σε ετοιμότητα για τη σύλληψη του. Ο ίδιος συνέχισε να προκαλεί ένταση χτυπώντας αστυνομικό και δείχνοντας αντίσταση για τη σύλληψη του.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση για πρόκληση ανησυχίας, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE