Αναστάτωση σε αεροπλάνο σε πτήση προς Λάρνακα – 58χρονος από τη Ρωσία έσπειρε τον πανικό

Αναστάτωση σε αεροπλάνο σε πτήση προς Λάρνακα – 58χρονος από τη Ρωσία έσπειρε τον πανικό

Ανησυχία έχει προκληθεί σε πτήση που πραγματοποιήθηκε από Μόσχα προς Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το κρατικό ραδιόφωνο, 58χρονος άνδρας από τη Ρωσία βρισκόταν στη πτήση μεθυσμένος και ξεκίνησε να προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε επιβάτες και προσωπικό.

Οι Αρχές αφού ενημερώθηκαν για τον Ρώσο άνδρα μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε ήταν σε ετοιμότητα για τη σύλληψη του. Ο ίδιος συνέχισε να προκαλεί ένταση χτυπώντας αστυνομικό και δείχνοντας αντίσταση για τη σύλληψη του.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση για πρόκληση ανησυχίας, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.