Το… ΤΡΙΚ του Σωφρόνη με Σόουζα αποδίδει καρπούς και δίνει ΝΙΚΕΣ!

Το… ΤΡΙΚ του Σωφρόνη με Σόουζα αποδίδει καρπούς και δίνει ΝΙΚΕΣ!

Ο Λούκας Σόουζα για άλλη μια φορά δικαίωσε τον Σωφρόνη Αυγουστή για την επιλογή του να τον βάλει ως κρυφό φορ και στο 71′ σκόραρε για τον ΑΠΟΕΛ το νικηφόρο γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη.

Το ρολόι έδειχνε το 68ο λεπτό, με τον Κύπριο κόουτς να ρίχνει στο ματς τους Κβιλιτάια και Σατσιά αντί των Μάγκλιτσα και Νατέλ, αλλάζοντας κάπου εκεί θέσεις στο 3-5-2.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE