Σε αναστολή διαπραγμάτευσης το ΧΑΚ λόγω τεχνικού προβλήματος

Σε αναστολή διαπραγμάτευσης το ΧΑΚ λόγω τεχνικού προβλήματος

Σε αναστολή βρίσκεται η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο λόγω προβλήματος στο σύστημα διαπραγμάτευσης του OASIS, ανακοίνωσε το ΧΑΚ.

 
«Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και των συντελεστών της αγοράς, ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, το σύστημα διαπραγμάτευσης OASIS είναι σε προσωρινή αναστολή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου.

«Θα ενημερωθείτε άμεσα όταν η λειτουργία του Συστήματος Διαπραγμάτευσης αποκατασταθεί», προστίθεται

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE