Αβέρωφ: "Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η στήριξη ιδιαίτερα παιδιών, υπερβαίνει τον όποιο φόβο ή ενδοιασμό μας"

Αβέρωφ: "Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η στήριξη ιδιαίτερα παιδιών, υπερβαίνει τον όποιο φόβο ή ενδοιασμό μας"

Για την εκπομπή του Alpha «24 ώρες» που είχε ως θέμα την ιστορία δυο παιδιών που δεν αναγνωρίζονται από το κράτος και που δεν έχουν ταυτότητα, ρωτήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και συγκεκριμένα αν είναι σε θέση ν’ αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να δοθεί μια λύση στο εν λόγω ζήτημα, με τον κ. Νεοφύτου ν’ απαντά τα εξής:

«Ήδη από το πρωί επικοινώνησα δια μηνυμάτων, με τον Διευθυντή Σύνταξή σας τον κ. Κασκάνη. Εντός της ημέρας θα δω πως μπορώ να συναντήσω αυτά τα παιδιά και να δω πως μπορώ να βοηθήσω. Είμαστε μια κοινωνία με ευαισθησίες. Κατανοώ τα ευαίσθητα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κυπριακό. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η στήριξη ιδιαίτερα παιδιών, υπερβαίνει τον όποιο φόβο ή ενδοιασμό μας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστώ με τον σταθμό σας για να δούμε ανθρώπινα αυτή την περίπτωση».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE