Αβέρωφ: "Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η στήριξη ιδιαίτερα παιδιών, υπερβαίνει τον όποιο φόβο ή ενδοιασμό μας"

Αβέρωφ: "Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η στήριξη ιδιαίτερα παιδιών, υπερβαίνει τον όποιο φόβο ή ενδοιασμό μας"

Για την εκπομπή του Alpha «24 ώρες» που είχε ως θέμα την ιστορία δυο παιδιών που δεν αναγνωρίζονται από το κράτος και που δεν έχουν ταυτότητα, ρωτήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και συγκεκριμένα αν είναι σε θέση ν’ αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να δοθεί μια λύση στο εν λόγω ζήτημα, με τον κ. Νεοφύτου ν’ απαντά τα εξής:

«Ήδη από το πρωί επικοινώνησα δια μηνυμάτων, με τον Διευθυντή Σύνταξή σας τον κ. Κασκάνη. Εντός της ημέρας θα δω πως μπορώ να συναντήσω αυτά τα παιδιά και να δω πως μπορώ να βοηθήσω. Είμαστε μια κοινωνία με ευαισθησίες. Κατανοώ τα ευαίσθητα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κυπριακό. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η στήριξη ιδιαίτερα παιδιών, υπερβαίνει τον όποιο φόβο ή ενδοιασμό μας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστώ με τον σταθμό σας για να δούμε ανθρώπινα αυτή την περίπτωση».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE