Το σοβαρό ατύχημα της Κύπριας παρουσιάστριας και η παρουσία του Αγίου Δημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Το σοβαρό ατύχημα της Κύπριας παρουσιάστριας και η παρουσία του Αγίου Δημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη γιορτή η σημερινή, 26 Οκτωβρίου, καθώς γιορτάζει ο Άγιος Δημήτριος.

Η Κύπρια παρουσιάστρια του ΡΙΚ, Ελπίδα Ιακωβίδου έκανε έναρξη στην εκπομπή της με το γνωστό άσμα «Δημήτρη μου, Δημήτρη μου» δίνοντας τις ευχές της σε όσες και όσους γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή.

Ωστόσο η σημερινή ημέρα για την ίδια έχει μία ιδιαίτερη σημαντικότητα καθώς όπως ανέφερε της ξυπνάει μνήμες καθώς σαν σήμερα είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο. Η ίδια εξήγησε ότι ο Άγιος Δημήτριος ήταν εκεί για την Ελπίδα και τη βοήθησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE