Το σοβαρό ατύχημα της Κύπριας παρουσιάστριας και η παρουσία του Αγίου Δημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Το σοβαρό ατύχημα της Κύπριας παρουσιάστριας και η παρουσία του Αγίου Δημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη γιορτή η σημερινή, 26 Οκτωβρίου, καθώς γιορτάζει ο Άγιος Δημήτριος.

Η Κύπρια παρουσιάστρια του ΡΙΚ, Ελπίδα Ιακωβίδου έκανε έναρξη στην εκπομπή της με το γνωστό άσμα «Δημήτρη μου, Δημήτρη μου» δίνοντας τις ευχές της σε όσες και όσους γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή.

Ωστόσο η σημερινή ημέρα για την ίδια έχει μία ιδιαίτερη σημαντικότητα καθώς όπως ανέφερε της ξυπνάει μνήμες καθώς σαν σήμερα είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο. Η ίδια εξήγησε ότι ο Άγιος Δημήτριος ήταν εκεί για την Ελπίδα και τη βοήθησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE