Λιάγκας: Εκνευρισμένος με συνεργάτη όταν του ευχήθηκαν on air για τον γιο του – «Είναι κοροϊδία» - ΒΙΝΤΕΟ

Λιάγκας: Εκνευρισμένος με συνεργάτη όταν του ευχήθηκαν on air για τον γιο του – «Είναι κοροϊδία» - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής (26.10), ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας έδωσε on air τις ευχές του στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τον γιο τους, που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή.

Και ενώ η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε τον συνεργάτη της, ο Γιώργος Λιάγκας προτίμησε να μην απαντήσει. Τότε, η παρουσιάστρια είπε στον πρώην σύζυγό της να πει ένα ευχαριστώ…

«Δεν μου αρέσει όταν η τηλεόραση γίνεται αυτοαναφορική. Δεν είναι αγένεια. Θεωρώ ότι είναι και λίγο κοροϊδία, μου τα ‘χει πέντε φορές από το πρωί, του έχω πει ευχαριστώ εκτός τηλεόρασης. Τώρα να το κάνουμε για την τηλεόραση;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να του τονίσει ότι αυτό που κάνει είναι αγένεια.

«Έχουμε άλλη προσέγγιση ρε παιδιά στην τηλεόραση, ρε παιδιά. Τι να κάνω;» κατέληξε ο παρουσιαστής και όλοι μαζί προχώρησαν στην υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE