Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο - Τρία άτομα στο Νοσοκομείο, κλειστές οι δυο λωρίδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 10 περίπου οχήματα, γύρω στις 16:30 το απόγευμα, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Να σημειωθεί πως και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου είναι κλειστές, ενώ η κυκλοφορία περνά από την λωρίδα ασφαλείας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τρεις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναλλακτικά οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από τις προηγούμενες εξόδους προς Άγιο Τύχωνα και Αμαθούντα. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE