Μείωση στις ώρες που είναι ανοικτά τα Βαρώσια, ανακοινώθηκε στα κατεχόμενα

Μείωση στις ώρες που είναι ανοικτά τα Βαρώσια, ανακοινώθηκε στα κατεχόμενα

Μείωση στις ώρες που μπορούν να επισκεφθούν πεζοί την περιοχή των Βαρωσίων που άνοιξε τον Ιούνιο του 2020, ανακοινώθηκε στα κατεχόμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κατοχικό στρατό οι ώρες που θα μπορούν πεζοί να επισκέπτονται το περίκλειστο μέρος των Βαρωσίων θα είναι από τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, μεταξύ 08:00 και 17:00 αντί για 08:00 με 20:00 που ίσχυε προηγουμένως.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE