Τουλάχιστον 11 νεκροί στο Ιράκ σε επίθεση που αποδίδεται στο Ισλαμικό Κράτος

Τουλάχιστον 11 νεκροί στο Ιράκ σε επίθεση που αποδίδεται στο Ισλαμικό Κράτος

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες βράδυ στο Ιράκ σε μια επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) σε ένα χωριό στο ανατολικό τμήμα της χώρας, ανέφεραν πηγές ασφαλείας.

Η επίθεση εξαπολύθηκε στο χωριό αλ-Ρασάντ στην επαρχία Ντιγιάλα, αφήνοντας "11 νεκρούς και 13 τραυματίες", δήλωσε μια πηγή ασφαλείας στην επαρχία. Μια ιατρική πηγή έκανε λόγο για 15 τραυματίες.

Μια δεύτερη πηγή ασφαλείας έκανε λόγο για αμάχους μεταξύ των θυμάτων, αναφέροντας πως στους κατοίκους του χωριού συγκαταλέγονταν πολλά μέλη των δυνάμεων ασφαλείας. Η αστυνομία τόνισε ότι οι ένοπλοι χρησιμοποίησαν οχήματα και ημιαυτόματα όπλα στην επίθεσή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE