LIFESTYLE

Τα stylish items που θα αναβαθμίσουν κάθε ανδρικό στυλ

Τα stylish items που θα αναβαθμίσουν κάθε ανδρικό στυλ

Στην νέα συλλογή Calvin Klein βρήκαμε όλα όσα χρειάζεται ένας άντρας για να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα του.

Δεν είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τις τελευταίες τάσεις της σεζόν και να δημιουργήσεις στιλάτα σύνολα αν εντάξεις τα σωστά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου.

Jeans
Το πρακτικό και ευέλικτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου αυτή τη σεζόν γίνεται ακόμη πιο 90᾽ς. Η βιώσιμη CALVIN KLEIN JEANS συλλογή βασίζεται στο μινιμαλισμό και είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά. Ξεχωρίζει χάρη στις ιδιαίτερες γραμμές που χαρίζουν άνεση και στιλ.

 


Φόρμες
Τις τελευταίες σεζόν το athleisure style είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις αφού συνδυάζει την άνεση και την κομψότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να το υιοθετήσεις είναι να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου μερικά σετ φόρμες. Η νέα συλλογή CK περιλαμβάνει super-comfy και ζεστές φόρμες στα ωραιότερα χρώματα της σεζόν. Επενδύοντας σε αθλητικά κομμάτια, που τα χαρακτηρίζει η μονοχρωμία θα πετύχεις τα τέλεια sporty looks.

 

Cargo pants
Τα cargo pants με τις χρηστικές τσέπες, επέστρεψαν ξανά στη μόδα και αξίζουν σίγουρα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Έχουν χαλαρή, φαρδιά γραμμή κάτι που σου εγγυάται άνεση και επιπλέον ταιριάζουν με πολλά από τα ρούχα που έχεις ήδη. Όπως για παράδειγμα με πουλόβερ και denim πουκάμισα.

 


Μποτάκια
Όταν αρχίζουν να πέφτουν οι πρώτες βροχές είναι ένα από τα πρώτα items, που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να τα φορέσεις με τα jeans σου, τα cargo pants σου ακόμη και με τα tailored παντελόνια σου.

 

Μπουφάν
Το ιδανικό item για να ολοκληρώσει κάθε σου χειμερινή εμφάνιση, είναι φυσικά ένα ζεστό μπουφάν. Στην νέα κολεξιόν CK θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από μπουφάν που μπορούν να απογειώσουν κάθε σου σύνολο και μάλιστα σε μια πλούσια παλέτα χρωμάτων.

Info: Οι συλλογές Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Calvin Klein στο Nicosia Mall, Metropolis Mall και King’s Avenue Mall και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top