Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Έκλαψαν όλοι με τα λόγια των παιδιών της – «Αντίο μαμά»

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Έκλαψαν όλοι με τα λόγια των παιδιών της – «Αντίο μαμά»

Θα μου λείψει το χάδι σου»

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, άφησε πίσω της τα τρία της παιδιά, την 24χρονη Αιμιλία από τον πρώτο της γάμο με τον Αλέξανδρο Ντέκα, τον 17χρονο Γιώργο και τη 15χρονη Κατερίνα, από τον δεύτερο γάμο της με τον Ανδρέα Τσούνη, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της «βράχοι», μέχρι την τελευταία της στιγμή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE