Σοφία Μουτίδου: Συγκλονίζει το αντίο της στη Φώφη Γεννηματά – «Α ρε Φώφη σε σκεφτόμουν…»

Σοφία Μουτίδου: Συγκλονίζει το αντίο της στη Φώφη Γεννηματά – «Α ρε Φώφη σε σκεφτόμουν…»

«Τόσο νέα, τόσο χαρούμενη τόσο γεμάτη ζωή»

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισε το πανελλήνιο, με την τελευταία πράξη να γράφτηκε χθες, καθώς η γνωστή πολιτικός οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία.

Πολλά είναι τα γνωστά πρόσωπα που έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά τους δίκτυα, ανάμεσα τους και η Σοφία Μουτίδου, που με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τη σπουδαία πολιτικό.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.