Μόλις στις 12 οι καταγγελίες για μη τήρηση των μέτρων

Μόλις στις 12 οι καταγγελίες για μη τήρηση των μέτρων

Σε 8 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.967 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.273 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 179 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 536 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 182 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και 4 καταγγελίες υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 343 έλεγχοι και υπήρξαν 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 141 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 294 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 19 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE