Φώφη Γεννηματά: Λίγο πριν πέσει σε κώμα γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της στο νοσοκομείο

Φώφη Γεννηματά: Λίγο πριν πέσει σε κώμα γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της στο νοσοκομείο

Συγκινούν οι τελευταίες στιγμές της πολιτικού

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, για τις τελευταίες στιγμές της Φώφης Γεννηματά πριν φύγει από τη ζωή.

Όπως ανέφερε, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. παρά την επιβαρυμένη της κατάσταση στο κρεβάτι του «Ευαγγελισμού» γιόρτασε τα γενέθλια του 17χρονου γιου της, Γιώργου, μία ημέρα πριν πέσει σε ηπατικό κώμα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE