Ανησυχία με 15χρονη στην Λεμεσό - Εξαφανισμένη εδώ και 11 ημέρες

Ανησυχία με 15χρονη στην Λεμεσό - Εξαφανισμένη εδώ και 11 ημέρες

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονης, η οποία έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Batoul Zarour, η οποία ελλείπει από τις 10.00 το βράδυ της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου, 2021, από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό. Αυτή περιγράφεται ως ύψους 1.60μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρησή της φορούσε κίτρινη κοντομάνικη φανέλα και μπλε μακρύ παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE