Ανησυχία με 15χρονη στην Λεμεσό - Εξαφανισμένη εδώ και 11 ημέρες

Ανησυχία με 15χρονη στην Λεμεσό - Εξαφανισμένη εδώ και 11 ημέρες

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονης, η οποία έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Batoul Zarour, η οποία ελλείπει από τις 10.00 το βράδυ της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου, 2021, από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό. Αυτή περιγράφεται ως ύψους 1.60μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρησή της φορούσε κίτρινη κοντομάνικη φανέλα και μπλε μακρύ παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE