Ανησυχία με 15χρονη στην Λεμεσό - Εξαφανισμένη εδώ και 11 ημέρες

Ανησυχία με 15χρονη στην Λεμεσό - Εξαφανισμένη εδώ και 11 ημέρες

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονης, η οποία έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Batoul Zarour, η οποία ελλείπει από τις 10.00 το βράδυ της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου, 2021, από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό. Αυτή περιγράφεται ως ύψους 1.60μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρησή της φορούσε κίτρινη κοντομάνικη φανέλα και μπλε μακρύ παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE