Λέμε ναι σε λύσεις που αφήνουν την Κύπρο ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτή, δήλωσε εκ μέρους της ΕΔΕΚ ο Λευτέρης Ανδρέου

Λέμε ναι σε λύσεις που αφήνουν την Κύπρο ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτή, δήλωσε εκ μέρους της ΕΔΕΚ ο Λευτέρης Ανδρέου

Λέμε ναι σε λύσεις του Κυπριακού οι οποίες προάγουν βασικά ανθρώπινα και πολιτικά μας δικαιώματα και αφήνουν την Κύπρο ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη, δήλωσε εκ μέρους της ΕΔΕΚ ο Λευτέρης Ανδρέου, μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης στη Λευκωσία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αναφέροντας ότι σήμερα «γιορτάζουμε με μεγαλοπρέπεια το μεγάλο ΟΧΙ του ελληνισμού απέναντι στον φασισμό», ο κ. Ανδρέου είπε ότι «σήμερα, κάτω από δύσκολες συνθήκες λέμε όχι σε λύσεις εθνοκτόνες, λύσεις διχοτομικές, λύσεις που εμπεριέχουν γεωγραφικούς και εθνοφυλετικούς διαχωρισμούς και προάγουν την κηδεμόνευση της Κύπρου στην Τουρκία».

«Η ελευθερία είναι αγαθό το οποίο κερδίζεται δύσκολα και γι΄ αυτό και εμείς δύσκολα θα παραδώσουμε την Κύπρο σε λύσεις διχοτομικές», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Πινδάρου, καθώς η εσωκομματική διαδικασία για την επιλογή του υποψηφίου του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE