Καρφώνει ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ: «Ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται»

Καρφώνει ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ: «Ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται»

«Στο ΑΚΕΛ ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός 

«Επιμένουν να εκδίδουν ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα για να μαζέψουν κόσμο έξω από το Προεδρικό. Εμείς θα τους επαναλάβουμε με πολλή ταπεινότητα πως το ΑΚΕΛ δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ το ηθικό πλεονέκτημα στα ζητήματα της διαφθοράς» συμπληρώνει στην ανακοίνωση. 

Διαβάστε αυτούσια: 

Είναι το κόμμα που ανήγαγε τη θεσμική διαφθορά στους κόλπους του σε επιστήμη, είναι το κόμμα που καταδικάστηκε για τη Δρομολαξιά.

Είναι το κόμμα που αξιοποίησε στο έπακρο τις υπεράκτιες εταιρίες με διασυνδέσεις στη Λατινική Αμερική.

Είναι το κόμμα που επί των ημερών τους γιγαντώθηκε η «επιχειρηματικότητα» των εταιρειών κελύφος, εξού και η διαμαρτυρία τους όταν αποφάσισε η κυβέρνηση το κλείσιμο των λογαριασμών τους το 2018.

Δυστυχώς για την Εζεκία Παπαϊωάννου, όσες ενέργειες και να κάνουν δε μαζεύουν τα ασυμμάζευτα. Και αυτό ας μην το ξεχνούν ποτέ. Γιατί οι πολίτες το θυμούνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE