Καρφώνει ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ: «Ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται»

Καρφώνει ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ: «Ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται»

«Στο ΑΚΕΛ ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός 

«Επιμένουν να εκδίδουν ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα για να μαζέψουν κόσμο έξω από το Προεδρικό. Εμείς θα τους επαναλάβουμε με πολλή ταπεινότητα πως το ΑΚΕΛ δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ το ηθικό πλεονέκτημα στα ζητήματα της διαφθοράς» συμπληρώνει στην ανακοίνωση. 

Διαβάστε αυτούσια: 

Είναι το κόμμα που ανήγαγε τη θεσμική διαφθορά στους κόλπους του σε επιστήμη, είναι το κόμμα που καταδικάστηκε για τη Δρομολαξιά.

Είναι το κόμμα που αξιοποίησε στο έπακρο τις υπεράκτιες εταιρίες με διασυνδέσεις στη Λατινική Αμερική.

Είναι το κόμμα που επί των ημερών τους γιγαντώθηκε η «επιχειρηματικότητα» των εταιρειών κελύφος, εξού και η διαμαρτυρία τους όταν αποφάσισε η κυβέρνηση το κλείσιμο των λογαριασμών τους το 2018.

Δυστυχώς για την Εζεκία Παπαϊωάννου, όσες ενέργειες και να κάνουν δε μαζεύουν τα ασυμμάζευτα. Και αυτό ας μην το ξεχνούν ποτέ. Γιατί οι πολίτες το θυμούνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE