Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για την φωτιά σε αυτοκίνητο

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για την φωτιά σε αυτοκίνητο

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τριών γυναικών ηλικίας 57, 55 και 36 ετών αντίστοιχα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φωτιάς σε αυτοκίνητο.

Η φωτιά είχε εκδηλωθεί γύρω στις 11.45 χθες βράδυ, σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριάς του, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE