«Έσβησε» 15χρονος από κορωνοϊό – Τραγωδία στα Κατεχόμενα

«Έσβησε» 15χρονος από κορωνοϊό – Τραγωδία στα Κατεχόμενα

Το νεαρότερο θύμα της πανδημίας καταγράφηκε σήμερα στα κατεχόμενα. Ενας 15χρονος έχασε τη μάχη με τον Covid-19.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο 15χρονος νοσηλευόταν εδώ και μήνες στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Χθες στα κατεχόμενα καταγράφηκαν 99 κρούσματα, από 12.949 διαγνωστικούς ελέγχους, ενώ 61 άτομα πήραν εξιτήριο. Ένα άτομο από το εξωτερικό διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικό στο κορωνοϊό, ενώ 21 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών. Τα υπόλοιπα 77 άτομα θεωρούνται εγχώρια κρούσματα.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν γίνει 3.468.929 τεστ και εντοπίστηκαν 22.173 περιστατικά. Συνολικά 1235 άτομα είναι υπό θεραπεία και παρακολούθηση, τα 42 σε κέντρα πανδημίας, οι 7 στην εντατική. Ο συνολικός αριθμός θυμάτων είναι 87 (δεν περιλαμβάνει το σημερινό θάνατο του 15χρονου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE