Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το χριστιανικό νεκροταφείο Κερύνειας – όπως αναφέρεται – καθάρισε το «τμήμα βακουφίων», σύμφωνα με δική του ανακοίνωση, ενώ δημοσιοποίησε και δύο φωτογραφίες με την εικόνα πριν και μετά από τις εργασίες καθαριότητας.

 
Η ανακοίνωση έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρεται ότι το «τμήμα βακουφίων» συνεχίζει τις υπηρεσίες του χωρίς να κάνει διακρίσεις σε θρησκεία, γλώσσα, φυλή και δείχνει προσπάθεια για την προστασία των δικαιωμάτων όλων όσοι ζουν στη «χώρα» και στηρίζοντας τις πνευματικές τους αξίες.
 
Γι αυτό, συνεχίζει, προχώρησε στην καθαριότητα του χριστιανικού νεκροταφείου στην Κερύνεια, όπως έκανε και με εκείνο των Βρετανών, ώστε «με τη βελτίωση του περιβάλλοντος να επιτευχθεί ένα κατάλληλο κλίμα για τους επισκέπτες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE