Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το χριστιανικό νεκροταφείο Κερύνειας – όπως αναφέρεται – καθάρισε το «τμήμα βακουφίων», σύμφωνα με δική του ανακοίνωση, ενώ δημοσιοποίησε και δύο φωτογραφίες με την εικόνα πριν και μετά από τις εργασίες καθαριότητας.

 
Η ανακοίνωση έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρεται ότι το «τμήμα βακουφίων» συνεχίζει τις υπηρεσίες του χωρίς να κάνει διακρίσεις σε θρησκεία, γλώσσα, φυλή και δείχνει προσπάθεια για την προστασία των δικαιωμάτων όλων όσοι ζουν στη «χώρα» και στηρίζοντας τις πνευματικές τους αξίες.
 
Γι αυτό, συνεχίζει, προχώρησε στην καθαριότητα του χριστιανικού νεκροταφείου στην Κερύνεια, όπως έκανε και με εκείνο των Βρετανών, ώστε «με τη βελτίωση του περιβάλλοντος να επιτευχθεί ένα κατάλληλο κλίμα για τους επισκέπτες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Κοινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκο Χρστοδουλίδη και του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα συγκαλέσει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις 28 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE