Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το χριστιανικό νεκροταφείο Κερύνειας – όπως αναφέρεται – καθάρισε το «τμήμα βακουφίων», σύμφωνα με δική του ανακοίνωση, ενώ δημοσιοποίησε και δύο φωτογραφίες με την εικόνα πριν και μετά από τις εργασίες καθαριότητας.

 
Η ανακοίνωση έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρεται ότι το «τμήμα βακουφίων» συνεχίζει τις υπηρεσίες του χωρίς να κάνει διακρίσεις σε θρησκεία, γλώσσα, φυλή και δείχνει προσπάθεια για την προστασία των δικαιωμάτων όλων όσοι ζουν στη «χώρα» και στηρίζοντας τις πνευματικές τους αξίες.
 
Γι αυτό, συνεχίζει, προχώρησε στην καθαριότητα του χριστιανικού νεκροταφείου στην Κερύνεια, όπως έκανε και με εκείνο των Βρετανών, ώστε «με τη βελτίωση του περιβάλλοντος να επιτευχθεί ένα κατάλληλο κλίμα για τους επισκέπτες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE