Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το χριστιανικό νεκροταφείο Κερύνειας – όπως αναφέρεται – καθάρισε το «τμήμα βακουφίων», σύμφωνα με δική του ανακοίνωση, ενώ δημοσιοποίησε και δύο φωτογραφίες με την εικόνα πριν και μετά από τις εργασίες καθαριότητας.

 
Η ανακοίνωση έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρεται ότι το «τμήμα βακουφίων» συνεχίζει τις υπηρεσίες του χωρίς να κάνει διακρίσεις σε θρησκεία, γλώσσα, φυλή και δείχνει προσπάθεια για την προστασία των δικαιωμάτων όλων όσοι ζουν στη «χώρα» και στηρίζοντας τις πνευματικές τους αξίες.
 
Γι αυτό, συνεχίζει, προχώρησε στην καθαριότητα του χριστιανικού νεκροταφείου στην Κερύνεια, όπως έκανε και με εκείνο των Βρετανών, ώστε «με τη βελτίωση του περιβάλλοντος να επιτευχθεί ένα κατάλληλο κλίμα για τους επισκέπτες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE