Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το «τμήμα βακουφίων» καθάρισε το νεκροταφείο Κερύνειας

Το χριστιανικό νεκροταφείο Κερύνειας – όπως αναφέρεται – καθάρισε το «τμήμα βακουφίων», σύμφωνα με δική του ανακοίνωση, ενώ δημοσιοποίησε και δύο φωτογραφίες με την εικόνα πριν και μετά από τις εργασίες καθαριότητας.

 
Η ανακοίνωση έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρεται ότι το «τμήμα βακουφίων» συνεχίζει τις υπηρεσίες του χωρίς να κάνει διακρίσεις σε θρησκεία, γλώσσα, φυλή και δείχνει προσπάθεια για την προστασία των δικαιωμάτων όλων όσοι ζουν στη «χώρα» και στηρίζοντας τις πνευματικές τους αξίες.
 
Γι αυτό, συνεχίζει, προχώρησε στην καθαριότητα του χριστιανικού νεκροταφείου στην Κερύνεια, όπως έκανε και με εκείνο των Βρετανών, ώστε «με τη βελτίωση του περιβάλλοντος να επιτευχθεί ένα κατάλληλο κλίμα για τους επισκέπτες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE