ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Αν είναι δυνατόν! Κόλλησαν το στόμα της 15 μηνών σκυλίτσας με μονωτική ταινία - Κινδύνευε να χάσει μεγάλο μέρος της γλώσσας της

Αν είναι δυνατόν! Κόλλησαν το στόμα της 15 μηνών σκυλίτσας με μονωτική ταινία -  Κινδύνευε να χάσει μεγάλο μέρος της γλώσσας της

Οι φωτογραφίες της σκυλίτσας Caitlyn είναι γροθιά στο στομάχι.

Ο 41χρονος William Leonard Dodson συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας  για την κακομεταχείρισή της από τις Αρχές στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Ο άντρας είχε κολλήσει το στόμα της σκύλας με ταινία τόσο σφιχτά με αποτέλεσμα να της έχει κόψει τη ροή του αίματος στην περιοχή.

«Μεγάλο μέρος της γλώσσας της ίσως χρειαστεί να αφαιρεθεί χειρουργικά εάν υπάρχει νεκρός ιστός λόγω της μη αιμάτωσης», είχε πει η κτηνίατρος και πρόσθεσε «Μπορεί να παραμορφωθεί πολύ ή ο νεκρός ιστός να της προκαλέσει επιπλοκές πιθανώς απειλητικές για τη ζωή της».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία όμως, η σκύλα, στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού πηγαίνει πολύ καλύτερα. Συγκεκριμένα, λαμβάνει θεραπεία για να σωθεί ο τραυματισμένος ιστός μέσα στο στόμα της και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται καλά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top