Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γνωστοποίησε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο και συγκεριμένα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μερικά stories από το δωμάτιο του νοσοκομείου που βρίσκεται. Ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια δεν έχει εξηγήσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ποιος λόγος την οδήγησε στο νοσοκομείο.


Φυσικά, οι αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει ανησυχία, με όλους να εύχονται να μην αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό με την υγεία της.

Όσον αφορά το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε, αρχικά κοινοποίησε μία φωτογραφία με τις άσπρες παντόφλες της.Λίγο μετά έδειξε το άδειο πιάτο, στο οποίο λίγα λεπτά πριν βρισκόταν το φαγητό που της έφεραν οι νοσοκόμες. Η ίδια έγραψε, χαριτολογώντας: «Η όρεξη αμείωτη».

1

Λίγο μετά έδειξε το άδειο πιάτο, στο οποίο λίγα λεπτά πριν βρισκόταν το φαγητό που της έφεραν οι νοσοκόμες. Η ίδια έγραψε, χαριτολογώντας: «Η όρεξη αμείωτη».

2

Παρακολούθησε την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

moy

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.