Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γνωστοποίησε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο και συγκεριμένα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μερικά stories από το δωμάτιο του νοσοκομείου που βρίσκεται. Ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια δεν έχει εξηγήσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ποιος λόγος την οδήγησε στο νοσοκομείο.


Φυσικά, οι αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει ανησυχία, με όλους να εύχονται να μην αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό με την υγεία της.

Όσον αφορά το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε, αρχικά κοινοποίησε μία φωτογραφία με τις άσπρες παντόφλες της.Λίγο μετά έδειξε το άδειο πιάτο, στο οποίο λίγα λεπτά πριν βρισκόταν το φαγητό που της έφεραν οι νοσοκόμες. Η ίδια έγραψε, χαριτολογώντας: «Η όρεξη αμείωτη».

1

Λίγο μετά έδειξε το άδειο πιάτο, στο οποίο λίγα λεπτά πριν βρισκόταν το φαγητό που της έφεραν οι νοσοκόμες. Η ίδια έγραψε, χαριτολογώντας: «Η όρεξη αμείωτη».

2

Παρακολούθησε την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

moy

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE