Βόλταραν με κλεμμένο όχημα στη Λεμεσό - Μόλις είδαν την Αστυνομία άρχισαν να τρέχουν

Βόλταραν με κλεμμένο όχημα στη Λεμεσό - Μόλις είδαν την Αστυνομία άρχισαν να τρέχουν

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 10μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει. Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το ύποπτο όχημα, το οποίο από τους αριθμούς εγγραφής του, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο οδηγός του αυτοκινήτου, σταμάτησε σε δρόμο της Λεμεσού και τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτό προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ανακόψουν και να ακινητοποιήσουν τον ένα από τους δύο. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 23χρονο, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο όχημα.

Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE