ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου εγκρίθηκε για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα DEAL4EU

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου εγκρίθηκε για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα DEAL4EU

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου εγκρίθηκε για συμμετοχή στο  Ευρωπαϊκό πρόγραμμα DEAL4EU, στο οποίο θα λάβει μέρος με δύο εκπροσώπους στη συνάντηση του Δικτύου, που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο. 

Σε ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηένου, αναφέρεται ότι «εγκρίθηκε η συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα  DEAL4EU, στα πλαίσια της Πρόσκλησης EUROPE FOR CITIZENS, στο οποίο μετέχει ως εταίρος. Επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος Κατράλ της Ισπανίας, ενώ εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηένου μετέχουν ως εταίροι άλλοι έξι Ευρωπαϊκοί Φορείς από τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Σλοβενία, την Ιταλία, το Μαυροβούνιο και τη Βουλγαρία».
 
Προστίθεται ότι «το DEAL4EU είναι ένα δίκτυο οκτώ ευρωπαϊκών φορέων που επικεντρώνεται στους νέους και τον ρόλο τους στο παρόν και το μέλλον της Ευρώπης. Ο στόχος του έργου είναι να συμβάλει στην καταπολέμηση του ευρωσκεπτικισμού, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να ξεκινήσουν διάλογο και να επεξεργαστούν μια ρητορική υπέρ της Ευρώπης χωρίς αποκλεισμούς, σε τοπικό επίπεδο, ενώ κύριοι φορείς θα είναι νέοι πολίτες από κάθε περιοχή».
 
Σημειώνεται ότι «όλος ο προϋπολογισμός του έργου καλύπτεται 100% από Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας υποστηρίζεται στη συμμετοχή του από τον Δήμο Αθηένου».

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας θα παραστεί στην προγραμματισμένη συνάντηση του Δικτύου που θα πραγματοποιηθεί στο Μαυροβούνιο από τις 16 ως τις 19 Δεκεμβρίου 2021 με δύο εκπροσώπους. "Με τη συμμετοχή του το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας θα βοηθήσει τους νέους της Αθηένου να έρθουν σε επαφή με άλλους νέους όλων των πόλεων που μετέχουν, βοηθώντας τους να επιτελέσουν τους σκοπούς του Προγράμματος", αναφέρεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top