Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν κρύβουν τον έρωτα τους – Οι κοινές διακοπές! (Φώτο)

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν κρύβουν τον έρωτα τους – Οι κοινές διακοπές! (Φώτο)

Ερωτευμένοι και το χαίρονται

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Βανδή, που οι φήμες τη θέλουν να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Αν και η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ηθοποιός κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό διάστημα, ωστόσο τους τελευταίους μήνες όλα έχουν ανατραπεί και κυκλοφορούν μαζί στην πρωτεύουσα με μεγάλη άνεση, ζώντας ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.