Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Μια από τις διαπιστώσεις του υπογράφοντα, μετα την ήττα από την Ανόρθωση και την συνέχιση της κατρακύλας της Ομόνοιας, ήταν ότι το «πολύ ξύλο» στην κριτική από τα μήντια, το «έφαγε» ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Δικαιολογημένα θα πει κάποιος, αφού πέρσι που «πετούσε» η ομάδα, γι’ αυτόν γινόντουσαν τα περισσότερα εγκωμιαστικά σχόλια.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE