Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Μια από τις διαπιστώσεις του υπογράφοντα, μετα την ήττα από την Ανόρθωση και την συνέχιση της κατρακύλας της Ομόνοιας, ήταν ότι το «πολύ ξύλο» στην κριτική από τα μήντια, το «έφαγε» ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Δικαιολογημένα θα πει κάποιος, αφού πέρσι που «πετούσε» η ομάδα, γι’ αυτόν γινόντουσαν τα περισσότερα εγκωμιαστικά σχόλια.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE