Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Μια από τις διαπιστώσεις του υπογράφοντα, μετα την ήττα από την Ανόρθωση και την συνέχιση της κατρακύλας της Ομόνοιας, ήταν ότι το «πολύ ξύλο» στην κριτική από τα μήντια, το «έφαγε» ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Δικαιολογημένα θα πει κάποιος, αφού πέρσι που «πετούσε» η ομάδα, γι’ αυτόν γινόντουσαν τα περισσότερα εγκωμιαστικά σχόλια.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE