Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Παίζουν κι άλλοι τη «δική» μας κασέτα…

Μια από τις διαπιστώσεις του υπογράφοντα, μετα την ήττα από την Ανόρθωση και την συνέχιση της κατρακύλας της Ομόνοιας, ήταν ότι το «πολύ ξύλο» στην κριτική από τα μήντια, το «έφαγε» ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Δικαιολογημένα θα πει κάποιος, αφού πέρσι που «πετούσε» η ομάδα, γι’ αυτόν γινόντουσαν τα περισσότερα εγκωμιαστικά σχόλια.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE