Σάββας Περδίος: Στο Ντουμπάι για προώθηση της Κύπρου

Σάββας Περδίος: Στο Ντουμπάι για προώθηση της Κύπρου

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και, συγκεκριμένα, στο Ντουμπάι, βρίσκεται ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Υφυπουργείου.

O κ. Περδίος πραγματοποίησε την Κυριακή παρουσίαση - προώθηση της Κύπρου στο πλαίσιο συμμετοχής της Κύπρου στην έκθεση EXPO 2020.

Όπως αναφέρεται, αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις επίσημες επισκέψεις του Υφυπουργού Τουρισμού στην EXPO 2020, καθώς πρόκειται για την πιο μεγάλη, παγκόσμια έκθεση, που θα λάβει χώρα το επόμενο εξάμηνο.

Παράλληλα ο κ. Περδίος παραχώρησε συνεντεύξεις σε σημαντικά αραβικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, όπως το Dubai Tv, Αbu Dhabi Tv, Sky News Arabia, Al Bayan, Al Khaleej στις οποίες αναφέρθηκε στα νέα έργα υποδομής της Κύπρου, τη νέα τουριστική της ταυτότητα και τα νέα τουριστικά προϊόντα που προωθεί το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE