Την Ολομέλεια της Εθνικής Συνέλευσης της Σερβίας προσφωνεί σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής

Την Ολομέλεια της Εθνικής Συνέλευσης της Σερβίας προσφωνεί σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής

Την Ολομέλεια της Εθνικής Συνέλευσης της Σερβίας, θα προσφωνήσει σήμερα το μεσημέρι, ώρα Κύπρου, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

Στην ειδική συνεδρία της Ολομέλειας θα παρευρεθούν μέλη της Κυβέρνησης της Σερβίας, του Διπλωματικού Σώματος στο Βελιγράδι και άλλοι επίσημοι.

Με την προσφώνηση της Ολομέλειας, η κ. Δημητρίου ολοκληρώνει την επίσημη επίσκεψη της στη Σερβία που πραγματοποιείται ύστερα από πρόσκληση του Σέρβου ομολόγου της.

Η Πρόεδρος της Βουλής επιστρέφει το βράδυ στην Κύπρο, μέσω Αθήνας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE