Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας και εντυπωσίασε με την παρουσία της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας και εντυπωσίασε με την παρουσία της

Έλαμπε μέσα στην ολόσωμη μαύρη φόρα που φορούσε

Μετά τη “δικαίωση” της από το δικαστήριο πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα ψυχής σε όλους.

Η ίδια μετά τη φρικτή επίθεση που υπέστη με βιτριόλι δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά δίνοντας καθημερινά μικρούς και μεγάλους αγώνες στην καθημερινότητά της.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE