ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη Νομική Υπηρεσία η υπόθεση ασθενών με καταρράκτη - Ο λόγος που υπήρξε καθυστέρηση στην πορεία των ερευνών

Στη Νομική Υπηρεσία η υπόθεση ασθενών με καταρράκτη - Ο λόγος που υπήρξε  καθυστέρηση στην πορεία των ερευνών

Ικανοποίηση εκφράζουν οι συγγενείς των ασθενών που μολύνθηκαν μετά την επέμβαση καταρράκτη, καθώς σήμερα παραδίδονται στη Νομική Υπηρεσία 7 box files με το μαρτυρικό υλικό της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA ο ο εγγονός μιας εκ των ασθενών που απεβίωσε, Ιεροδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης, εξέφρασε την ικανοποίηση του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και συγχαρητήρια στην Αστυνομία.

«Μας ικανοποιεί και της αξίζουν συγχαρητήρια της Αστυνομίας. Όταν προχθές το Σάββατο μας εκάλεσαν να πάω στο ΤΑΕ να με ενημερώσουν διότι εγώ ήμουν αυτός που είχα κάνει την πρώτη καταγγελία και όντως ήταν επτά σκληρά box files και είδα ότι η Αστυνομία έκανε εξαιρετική δουλειά και της αξίζουν συγχαρητήρια.», είπε χαρακτηριστικά.

«Ως κληρικός που είμαι αλλά και ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί μπορεί μεν, οι άνθρωποι αυτοί να μην είναι εδώ και να βλέπουν όμως σίγουρα είναι κάπου αλλού και βλέπουν και αισθάνονται.», συμπλήρωσε.

Παρλάλληλα δηλώσεις έκανε και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας κ. Αντρέας Λαμπριανού, όπου μεταξύ άλλων εξήγησε και τον λόγο που υπήρξε καθυστέρηση στην εξέλιξη των ερευνών.

«Επειδή πρόκειται για εξιδεικευμένες ορολογίες, οι ανακριτές είχαν την ευθύνη και την υποχρέωση να μελετήσουν αρκετά αυτά τα θέματα, ούτως ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη σοβαρή διερεύνηση της υπόθεσης. Έπρεπε να γίνουν και οφθαλμίατροι και νοσοκόμοι και υπεύθυνοι χειρουργείου κτλ, ούτως ώστε να πάρουν καταθέσεις και να είναι σε θέση να ανακρίνουν κάποιον ο οποίος ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα από τους ίδιους.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top