Αστυνομικοί αγόρασαν παπούτσια και κάλτσες σε άστεγο στην Ερμού – Συγκινητικό βίντεο

Αστυνομικοί αγόρασαν παπούτσια και κάλτσες σε άστεγο στην Ερμού – Συγκινητικό βίντεο

Το ανθρώπινο πρόσωπό τους έδειξαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε έναν άστεγο άνδρα που ζητούσε λίγα χρήματα στην Ερμού.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Twitter οι αστυνομικοί «κάποια στιγμή τον είδαν και μπήκαν μαζί του σε ένα mini market. Του είπαν να αγοράσει ό,τι θέλει και αυτός πήρε μόνο γάλα για τα παιδιά του και νερό».

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες οι αστυνομικοί φρόντισαν να του αγοράσουν ένα ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες ώστε να προφυλαχθεί από το κρύο, καθώς ο χειμώνας είναι προ των πυλών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE