Κυπριακό, οικονομία και μεταναστευτικό στη συνάντηση Προέδρου ΔΗΚΟ με νέο Πρέσβη της Ελλάδας

Κυπριακό, οικονομία και μεταναστευτικό στη συνάντηση Προέδρου ΔΗΚΟ με νέο Πρέσβη της Ελλάδας

Το Κυπριακό, την οικονομία και το μεταναστευτικό, συζήτησαν σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος με τον νέο Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο Ιωάννη Παπαμελετίου στη συνάντηση που είχαν στα ραφεία του ΔΗΚΟ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το κυπριακό πρόβλημα, στη σκιά της κλιμακούμενης επιθετικότητας και προκλητικότητας της Τουρκίας.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και ο Πρέσβης της Ελλάδος, συζήτησαν επίσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η οικονομία λόγω και της παρατεταμένης κατάστασης με την πανδημία του Covid-19.

Τη συνάντηση απασχόλησε και το αυξανόμενο πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών που αντιμετωπίζουν οι μεσογειακές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE