Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα η κυρία Ελευθερία από τη Λάρνακα μοιράστηκε το θαύμα που βίωσε με τη βοήθεια του Αγίου Εφραίμ, με το οποίο εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά οι όγκοι από το λαιμό της αφήνοντας τόσο τον ενδοκρινολόγο όσο και τον χειρούργο με το στόμα ανοιχτό.
«Να πας στο καλό κυρία μου, εξαφανίστηκαν όλα, δεν βλέπω πλέον όγκους στο λαιμό σας, τίποτα», ήταν τα λόγια του γιατρού.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της κυρίας Ελευθερίας έμαθε για το πρόβλημα υγείας της και της έφερε λαδάκι του Αγίου Εφραίμ. Η ίδια σταυρώθηκε, προσευχήθηκε και αυτό ήταν αρκετό για να γίνει το θαύμα.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




