Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Κύπριοι που φυλακίστηκαν στα νησιά Fiji

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Κύπριοι που φυλακίστηκαν στα νησιά Fiji

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Κύπριοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στα νησιά Φίτζι για υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις.

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2017 οι δύο τους κατηγορήθηκαν για ξέπλυμα χρήματος με πιστωτικές κάρτες.

Σύμφωνα με τη Fiji Sun, ο Λοίζος και ο Κλεάνθης Πετρίδης εξήλθαν χαμογελαστοί του δικαστηρίου στη Suva, αφού η εκδίκαση της υπόθεσής τους ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με την απόφαση, η προβλεπόμενη ποινή για το αδίκημα τους είναι δύο έτη φυλάκισης  ή πρόστιμο 12.000 δολαρίων.

Οι δύο Κύπριοι βρίσκονταν προφυλακισμένοι για δύο χρόνια και έξι ημέρες, γι' αυτό και θεωρήθηκε από το δικαστήριο ότι  αυτό το διάστημα ήταν χρόνος έκτισης της ποινής τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».